måndag, juli 15, 2019

35 fina kilometer stakningKlockan 07,58 rullade jag på rullskidorna och morfar på cykel iväg för att möta Simon. Sedan tog vi en fin tur söderut från Visby, givetvis i motvind. Vi åkte förbi Kneippbyn och sedan vidare ut till Högklint. Fina vyer och fina vägar! Det enda tråkiga är att det är lite hård asfalt, så stavarna slinter hela tiden, trots nya stavspetsar. Men men, det är fint i alla fall! 

Simon åkte på Swenor 4-3 och jag hade mina Elpex 4, rullade ganska lika. Totalt skrapade vi ihop 35,2 kilometer på de två timmarna vi åkte. 100 höjdmeter fick jag in, då var 40 av dom i den första backen upp från boendet, så det är inte jättekuperat här direkt, men det går ju att bli trött även på flacken! 

Nu blir det lunch, sedan häng med Simon och Alfons. Damerna har fått egen fritid nu. Ge och ta! Vår käre Alfons lever sjörövare här nere, vild både på dagarna och nätterna. Så det kostar lite energi, både fysiskt och psykiskt. Bara att bita ihop. 

Imorgon så ska jag tävla en löptävling här nere, Jungfruloppet, 13 kilometer. Det blir skoj. Dock så har jag rejält ont i en ena vaden sedan löpningen i fredags, så vi får se hur allt går.. 

Hörs!

Inga kommentarer: