måndag, juli 01, 2019

Äntligen sliten och vilaInledde denna måndag och nya vecka med att cykla med Amanda som sprang tio kilometer. Bakom mig i cykelsitsen satt Alfons. Ganska behaglig start på dagen måste jag säga. En dag som för mig innebär vila. Jag kan lova att vilodagen kommer väl till pass idag då jag är galet sliten i kroppen sen en fin förra vecka rent träningsmässigt. Både ben, armar och resten av kroppen skriker vila idag. Denna känsla har jag väntat på ett tag och är väldigt tacksam över att den äntligen kommit, då det nu känns som om jag är på rätt spår igen efter en bedrövlig period tidigare med dålig träning och form på grund av sjukdom. 

Vad som sker idag är väl förhoppningsvis inte så mycket mer än en promenad till affären och häng med Alfons, samt Boris. Skönt att bara få ta det lugnt emellanåt må jag säga! Ska försöka att hinna kolla SM i rullskidor också, det ska jag nog klara av. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: