tisdag, juli 09, 2019

Cowboyen Alfons!Tja! 

Det blev en trevlig, rolig och lyckad dag igår. Efter en fin promenad på närmare tio kilometer på morgonen så packade vi in oss i bilen och drog till sommarstugan i Dala-Floda. 

Vid stugan hade vi en mysig eftermiddag. Bland annat så fick Alfons prova att rida på en ponny, vilket med största sannolikhet var månadens höjdpunkt! Alfons var inte det minsta rädd för hästen Jasper, han var bara glad hela tiden. Det var skoj att se! Annars brukar han vara lite smårädd och reserverad för diverse motorfordon, men djur verkar han gilla! Amanda har börjat prata om att köpa en häst nu också, aj aj aj... Det ska jag dock försöka förhindra så gott jag bara kan, för hade man inte saker att göra och dåligt med tid innan, så lär vi då få det tusen gånger om ifall vi skulle dra på oss ett sådant djur. Men hur som helst så är det ju väldigt kul att Alfons är så glad i djur. 

Efter ridningen så badade Alfons i det småkalla vattnet, blåste såpbubblor och for omkring som en galning. Det finns spring i benen i den lille mannen! 

Idag så är planen att beta av ett styrkepass och en kortare sväng på rullskidorna. Det kommer som vanligt bli tufft, men det är bara att ta tag i det, träningen gör inte sig själv dessvärre. 

Hörs!

Inga kommentarer: