torsdag, juli 18, 2019

En timme stakning i gubbtempoTjena!

Jag kör på med mina korta gubbtempo-pass på en timme. Innan semestern tänkte jag att jag skulle köra lite intervaller här nere, men äh, jag är för bekväm nu. Så en timme i lite högre intensitet får duga i dessa dagar. Hittade en ny väg idag efter tips av Simon, så jag körde ner mot Själsjö bageri, sedan längs kusten ner till Krusmyntagården, upp till cykelbanan, bort en bit mot Lummelunda och sedan cykelbanan tillbaka hem igen. På fyrorna och endast stakning idag igen. Jag hann skapligt respektfulla 19,58 kilometer och fick in 105 höjdmeter. Rätt härligt pass ändå. Får försöka övertyga mig själv bara om att det duger för nu och sedan tvinga igång mig själv till ett nyttigare leverne med bättre träning när vi är hemma igen. Jag har ju inte dekat ner mig helt under dessa dagar i all fall. Både idag och igår så har jag fastat under förmiddagen, kan ju behövas för att hålla övervikten stången... 

Igår och idag så har vi varit upp till takpoolen med Alfons. Första gången i hans liv (mig veterligen) som han flutit och nästan simmat med hjälp av armpuffar. Kul att se:

2 kommentarer:

Tobbe sa...

Kan rekommendera gubbfika på Själsö om det inte redan testats.. Bättre än Rute tycker jag..

Adam Steen sa...

Vi tänkte faktiskt ta det imorgon! :) tack för tips!