lördag, juli 20, 2019

Ett sista pass här på öjnNågra nya bilder från de senaste dagarna här på ön. Ganska fint och väldigt trivsamt må jag säga. Jag skulle lätt kunna tänka mig att bo här, åtminstone under sommaren! 

Vi har haft fina dagar här. Bland annat så besökte vi ”pannkaksträdet” i torsdags. Trevligt ställe där man köpte sig en matkorg och fick grilla sina egna pannkakor över elden, ett väldigt roligt koncept. 

Idag så har jag kört ett sista pass här. Halvseg och oinspirerad så blev det ett lättare stakpass på halvfart med elpexfyrorna . Totalt fick jag ihop 58 minuter och 17,24 kilometer. Lite dåligt med träning, men ändå så har jag lyckats underhålla träningen okej ändå får jag säga. Denna veckas dos landade på 7,25 timmar och 125 kilometer. Kanske hade det varit bättre att haft fler vilodagar och vila upp sig istället för några såna här halvmesyrer. Men jag mår ändå bra fysiskt och psykiskt av att röra mig. Hade jag haft fullt med vilodagar så kanske det i längden hade varit bättre, men då hade jag nog haft mer ångest här nere. 

Vi ska vara ur lägenheten kring klockan 12,30. Sen har vi ändå till klockan 21,55 på oss att vara på båten. Så det får bli någon form av aktivitet här. Vi har lyckats få Alfons att sova middag nu i alla fall. Sen kan det bli en mardrömslik hemresa med tre timmar båtresa först och sedan 3-4 timmars bilfärd hem från Nynäshamn inatt. Spännande! Jag har åtminstone lyckats förhandla till mig en vilodag imorgon av mig själv. Det var snällt!

Vi hörs hörni!

Inga kommentarer: