söndag, juli 21, 2019

Hemma i Borlänge igenDet har varit lite jobbiga dagar med alla resor för Alfons. Nästan så att ditresan satt i honom hela veckan mer eller mindre. Han sov minst två timmar middag varje dag. Igår när vi strosade runt i Visby så stannade han och la sig på marken bara. Gullig. En av sakerna jag ville göra på Gotland var att äta på medeltidsrestaurang. Igår kväll så blev det av. Det var samma restaurang som jag åt på 2012 när jag var här, Kapitelhusgården heter stället. Riktigt mysigt och annorlunda. Maten smakade bra också! Vi fick barkbröd innan huvudrätten och därefter åt jag kyckling. Efter att vi städat ur lägenheten igår så stannade vi uppe vid poolen på taket i några timmar. Alfons är nästan helt orädd i vattnet nu. Väldigt kul att se!! 

Idag är han ganska trött vår lille vän. 

Tjena tjena. 

Vi kom i land igår klockan 01,25. Sedan blev det en biltur på nästan tre timmar, innan vi rullade in på gården klockan 04,10. Det var inga problem att köra non stop hem, vilket jag var orolig för när jag var ganska trött på färjan. Men jag kunde somna till en stund på båten, vilket hjälpte! Alfons sov på båten, men var vaken stora delar av bilfärden. 

Alfons mormor var här i huset när vi kom fram, då hon hade tagit hand om Boris. Vi fick även hjälp med Alfons, så jag sov ända till klockan 13,15 idag. Ganska välbehövligt och skönt måste jag säga. Är lite trött idag, men inte alltför farligt faktiskt.

Nu väntar det riktig träning igen och även en period med väldigt bra kost är tanken. Skönt med semester och god mat, men ännu skönare med bra rutiner och tuff träning! 

Inga kommentarer: