fredag, juli 05, 2019

Hudvård och sinnessjuka Skierg-tider från kingar!

Häromdagen fick jag hem ett gäng produkter från Recipe for men, vilket är hudvårdsprodukter. Stort tack för det! Så nu kan jag inte längre skylla på dålig hy. Har hunnit testa de flesta produkterna och gillar dom skarpt! 
_____

Efter mitt Skiergpass igår så fick jag lite sjuka tider skickade till mig:

- Øyvind Moen Fjeld, Lager 157:s nyförvärv brukar köra det passet jag gjorde igår. Alltså 10-9-8... osv. Jag frågade vad han brukar köra på för tider och fick svaret: ”Om du kör på nya maskinen. Startar på 1:48 på 10 min sen minska med 1 sek per intervall. Sista två ligger han på 1:35-1:36. Andreas Nygaard är 1-2 sek bättre per intervall.” I Lager 157-podden pratade Øyvind om motstånd 8-10.

- Anders Svanebo, tidigare SM-femmilsmästaren är i fortsatt god form. Han brukar köra: ”4x4min med 2min vila på 1,40tempo. Innan jobbet på morgon.. Nedräkning inställd på 1200m. Motstånd 10”

Sinnessjuka tider måste jag säga. Jag är ljusår efter alltså. Inte undra på att jag är så dålig som jag är. Passet jag körde igår har jag som bäst startat på 1,54 min/500m.. Men jag har väl kanske inte samma ambitioner och tryck som de grabbarna. Jag får kämpa på så gott jag kan helt enkelt!
_____

Idag är jag rätt sliten i kroppen från gårdagen, så det kommer bli ett lugnt stakpass med treorna. Skönt!

Inga kommentarer: