måndag, juli 08, 2019

Jag ska iaf vila idag!Nöjd måndagskille som lagar till en frukost åt Alfons. En frukost som han sen ändå inte ville äta. Tror dock inte det beror på mina låga kock-kunskaper, utan snarare att hans aptit går upp och ner värre än den mest volatila aktien på börsen. 
När jag kom hem från löpningen igår eftermiddag så öppnade sig himlen en kort stund. Alfons var givetvis ute i regnet och trivdes som bara den. Vi satt en stund och myste efter regnandet. Jag lät Alfons smaka en liten bit av min energibar också. Trevlig stund med minimannen. 
_____

Idag står det vila på programmet. Det ska bli väldigt skönt! Planen är att vi ska handla lite mat, uträtta ett ärende åt Amanda, hämta ett cykelställ till bilen hos Alfons morfar och sedan åker vi nog en tripp till sommarstugan. Skönt att bara kunna slappna av idag, det behövs emellanåt. Kroppen är lite trött sedan förra veckans fina träningspass, så en vilodag kommer väl till pass. 

Jag har fortsatt med fasta någon gång ibland, typ var 7-10:e dag, då brukar jag hålla mig från mat till middag ungefär, så fastan ligger på cirka 18-22 timmar någonting. Tycker det är ett upplägg som passar bra för mig! 

Vi hörs kamrater!


Inga kommentarer: