söndag, juli 07, 2019

Middagar, träning och staketAlfons är en duktig hjälpreda att ha med sig utomhus. Han far omkring överallt som en tornado, det gäller att ständigt ha koll på honom. En sekund av dåligt fokus och helt plötsligt står han hos grannen. Sjukt vad snabb han blivit. 

Tre dagar i rad har vi varit bortbjudna på middagar, trevligt har det varit. Igår blev det en ganska sen hemkomst strax efter klockan 00. För min del var det en natt där jag sov ensam, vilket var ganska skönt då jag idag kunde sova ända till klockan 09,30. Välbehövligt. 

Sakta men säkert knegar jag på med träningen, försöker lägga pusslet. Livspusslet är ett pussel, träningen ett annat. Senare idag är planen att jag ska beta av veckans sista träningspass: löpning distans i skogen i bra tempo. Jag försöker smacka in så mycket timmar jag vågar för kroppen och familjesammanhållningen nu innan Gotlandsresan nästa helg, där är tanken att köra lite mindre tid, men kanske mer högintensivt. Jag gillar känslan jag haft nu på slutet i träningen. 

Nu så är vi ute i trädgården och jobbar med staket-bygget. Även det gör framsteg, kul!

Inga kommentarer: