måndag, juli 22, 2019

Nu är vi här igenNu sitter vi åter vid frukostbordet hemma. Skönt att komma in i det igen. Denna natt var inte någon trevlig natt, jag vände och vred på mig hela tiden. Somnade aldrig. Usch. Troligen på grund av sovningen till klockan 13 igår.. Nåja, man kan inte alltid vara pigg och sova bra. 

Idag så ska vi beta av lite ärenden, vid 15-tiden så kommer min mamma hit och då ska jag köra gym. Just nu känns det tufft, men får jag bara vakna till med en promenad med grabbarna så ska det nog reda sig. 

Jag ställde mig på vågen igår för första gången sedan den 8:e juli då jag vägde 72,2 kilo. Igår så visade den 74,0, så det var inte total katastrof, dock så har jag fastat sedan färjan, så jag får en liten kickstart på den nya sockerfria perioden!

Hej på en stund!

Inga kommentarer: