lördag, juli 13, 2019

Spänning i vardagen

Jag och min sambo har under ett tag varit ute efter något som fortsätter att hålla vår kärlekslåga vid liv.
Vi har varit tillsammans i några år nu och med en 2-åring är det lätt att man ibland glömmer bort varandra när livet kommer mellan. Det kan vara allt ifrån jobb, träning och skidor till hämtning på dagis. Livet går i ett med andra ord och det är viktigt att ta tid för varandra och visa uppskattning, oavsett om det är att man lagar middagen OCH fixar disken en kväll eller ser till att det blir en mysig filmkväll i soffan.


Jag och min sambo visste att vi ville ha något som gjorde det roligt och spännande att få spendera en fredagskväll tillsammans.
Vi tittade runt på många olika sidor och hittade en del olika leverantörer som erbjöd oss det vi var ute efter. Men sexleksakeroutlet.se var de som verkade mest seriösa. Förutom att de kändes som trygga och proffsiga leverantörer erbjöd de ett enormt stort utbud och till ett billigt pris.


Efter ha gått igenom utbudet på sexleksakeroutlet hittade bland deras många olika kategorier och produkter en kategori som var gjord för par. 
Vi gick igenom utbudet på hemsidan och insåg att det var ett väldigt noga utvalt sortiment till ett väldigt bra pris. Allt ifrån dildos och vibrators till underkläder. 
Vi visste inte  exakt vad vi var ute efter men visste genast när vi hittade love dice's att det var det vi ville ha och att det skulle passa oss bra. 


Vi la våra love dice's i kundvagnen och fortsatte kika bland spelen på sexleksakeroutlet. Efter ha tittat runt lite mer på hemsidan bestämde vi oss även för att köpa en present till en av våra närmre kompisar. Vi tyckte det skulle vara kul att ge bort en present som ingen förväntat sig. Vi hittade en "mega surprise box" som innehöll en drös olika leksaker och föremål och vi skrattade när vi la vår noga utvalda present i kundkorgen. 


Med smidig betalningsmetod kunde vi välja att betala via faktura med Klarna. Alltså, först få hem det vi beställt och sedan betala. Leveransen gick väldigt snabbt och bara inom 4 dagar från beställning fick vi SMS om att vi hade paket att hämta ut. 


Vi var lite oroliga över att hämta ut paketet och att det skulle synas vart det kom ifrån, men som tur är skickar sexleksakeroutlet alltid diskreta paket. Det syns alltså inte vart paketen kommer ifrån, så man kan känna sig trygg när man går från postombudet. 


Vi är verkligen jättenöjda med vad vi beställt och presenten till vår vän var en en rolig gest, nu är det upp till honom om han vill använda den eller inte. 

Allt ifrån att hitta rätt på hemsidan till leverans var supersmidigt på sidan och vi kommer definitivt handla där igen.

Inga kommentarer: