lördag, juli 06, 2019

Tidig snickarmorgonNej men hej, är du här igen?! Skoj!

Denna lördagsmorgon började strax efter klockan 07 med lite staketbygge, eller egentligen så fixade vi en grind. Alfons morfar kom och hjälpte oss. Jag är inte direkt någon snickare, men jag lär mig allt eftersom och det är ju roligt att lära sig saker. Det blir också roligare när man har bra grejer. Min skruvdragare från Hikoki är verkligen grym att jobba med! Medan vi fixade staketet så åkte Amanda på träning. 

Nu har vi snickrat klart och jag ska strax bege mig ut på en promenad med grabbarna. Sedan så är det min tur att träna. Idag kommer jag få sällskap av en kille på träningen, direkt efter ska jag också ha en rullskidlektion med honom. Det är en person som jag hjälpt med träning och upplägg, spännande!

Senare så åker vi till ett par bekanta i Gävle på middag. Skoj när det händer saker!

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: