lördag, juli 13, 2019

Tidigt järnet i Nynäshamn!

Framme i Nynäshamn kring 21-tiden igår kväll. Så långt allt väl. När det strax därefter skulle vankas sänggående och sedan sömn så uteblev det senare för undertecknad mer eller mindre hela natten. Jag kan nog utan att överdriva säga att jag sovit mer timmar på varje Vasaloppsnatt. Varför jag inte kunde somna vet jag inte, men jag misstänker att den stenhårda sängen som var cirka 50 centimeter bred kan ha gjort sitt till. När jag låg på rygg så var det med nöd och näppe att jag kunde ha båda armbågarna innanför madrassen. Jag låg i överslafen med sluttande tak, så jag fick kila in benen in mot väggen så gott det gick, som en jäkla ostbåge ungefär. Var ganska irriterad och less på den uteblivna sömnen där ett tag, tror dock att jag slocknade strax efter klockan 02 och vaknade klockan 03,40 igen. Fint med semester!! 

Nu ska vi bara ta färjan över till Gotland, hitta lägenheten och sedan tar vi dagen som den kommer. Idag blir det i alla fall vilodag, kanske även imorgon. Vi får se. Våra vanliga cyklar är med, det tror jag var ett bra drag från vår sida. 

Vi hörs på ön!


Inga kommentarer: