onsdag, juli 03, 2019

Toalett-träning och lejt blöjbyte

Här har vi en kille som börjat toalett-träna. Fantastiskt kul att se honom lära sig nya saker i en rasande takt, dessutom så lär han sig även nya ord nästintill varenda dag. Så det gäller att tänka på vad man säger. Orden ”fy fan”, har börjat hoppa ur emellanåt.. 

Under gårdagen mär vi var i sommarstugan så lejde jag ut ett blöjbyte (endast kissblöja) till min bror: Tänkte att det var ett bra sätt för de två killarna att komma närmare varandra. För inte skulle väl du vilja att vem som helst bytte blöja på dig? Nej, tänkte väl! 

Nu strax ska jag ge mig ut på rullskidorna igen, kommer få sällskap av Simon och Adam. Trevligt med tidig träning, samt även sällskap. Själv ska jag ge mig ut på något så ovanligt som klassisk åkning med benen när det behagar. Tänker att jag gör lite för mig nya saker och inte enbart stakar. 


Inga kommentarer: