onsdag, juli 03, 2019

Tre timmar klassisktNejdå, vi stod inte bara still idag, det var faktiskt bara vid två tillfällen som vi tog två korta stopp, i övrigt drack vi i utförsbackarna. 

Jag mötte upp Simon Andersson och Adam Larsson på sportfältet. Sedan så styrde vi kosan mot Skräddarbacken där vi åkte i lite drygt två timmar. Jag avslutade passet med att följa dom en bit på vägen mot Domnarvet, innan jag vände hemåt och kunde inkassera tre nya timmar. 

Mina kamrater för dagen åkte skate, medan jag åkte klassiskt med benen(!) på mina Elpexfyror. Det var väl lite smått stappligt att åka klassiskt, ovant kanske man kan säga. Det svåraste är dock att åka klassiskt/diagonalt med mina något längre ”stakstavar”, det kan lätt bli lite vingligt. Men jag är inte ute efter några stilpoäng, mest så vill jag få till ett bra pass helkropp och det fick jag. 

För mig blev det 3 timmar på sekunden, 47,83 kilometer och fina 510 höjdmeter. 

Nu ska vi ut en sväng med Alfons på fyrhjulingen, det blir skoj!

Inga kommentarer: