fredag, augusti 30, 2019

20 kilometer löpning och äntligen vila!Tjena tjena! 

Sådär då, elva dagars träning i box. Dessa dagar från den 20:e augusti har innehållit:

- 2 timmar och 33 kilometer stakning
- Älven runt, löprace + ett varv tröskel 
- Gymstyrkepass, rullskidor och spurter 
- 60 minuter tröskelstak
- 2,30 timmar och 41 kilometer klassiskt
- Löpbandsintervaller + gymstyrka 
- 2,30 timmar och 41 kilometer stakning 
- Löpintervaller 20-15-10-5 minuter
- 2 timmar och 35 kilometer stakning 
- 10 x 4 + 10x30”-30” stakintervaller 
- 2 timmar och 20 kilometer löpning 

Detta blev totalt endast 20,20 timmar (297 kilometer) effektiv träningstid, inte direkt mycket. Men det har varit tuffa pass. Lägg där till att jag inte vilat, sovit dåligt och även jobbat en del. Så jag tycker mig ha förtjänat två vilodagar i rad nu och även att det är okej att vara sliten. Egentligen borde jag försöka dra ner på totalbelastningen, kanske köra en dag mindre träning i veckan, för att orka med allt. Har ju lovat mig inför detta träningsår att jag skulle få det, men har inte hållit det löftet för mig själv dessvärre. Men vi får se. Jag vill ju träna och utvecklas också. Även om jag numer har annat i livet. Det är svårt det där. Hur som helst är det åtminstone skönt att ha denna fina träningsperiod i ryggen nu!

Dagen pass blev som bekant löpning. Först en stund själv, sedan med skidprofilen och därefter en ytterligare sväng själv. Skramlade ihop 20,8 kilometer och 535 höjdmeter idag. På slutet så stannade jag till och brände av 50 Borzov-hopp och direkt efter jag var klar så körde jag 300 tåhävningar. Fint pass!


Inga kommentarer: