tisdag, augusti 27, 2019

Anmäld till Lidingöloppet och brev från polisenTjena. 

I fredags anmälde jag mig till Lidingöloppet. Förra året debuterade jag där med en 91:a-plats på tiden 1,57,39. Förhoppningen i år är att kunna slå tiden. Men annars står målet kvar om att springa under två timmar, vilket jag hoppas klara igen. Det var ett väldigt trevligt arrangemang som jag verkligen gillade. Mer än Vasaloppet. Men det har nog mer mig mig än själva arrangemanget i sig att göra. 

Igår så trillade det in ett brev från polisen:Nu är det inte så allvarligt som det verkar. Det var mer ett klickbete från min sida. Brevet är ett utdrag ur belastningsregistret, något jag måste beställa emellanåt för jobbets skull. 

I morse blev vi väckta av Alfons klockan 06,00. Lite för tidigt för min smak och dessutom har jag haft en liten dålig ovana där jag lagt mig lite för sent den sista tiden. Skärpning av mig där. Nu har det åter gått ett antal nätter med mindre än åtta timmars sömn, det är inte önskvärt eller hållbart i längden. 

Boris den jäveln har bitit sönder ett stort antal skor här hemma, senast i morse så hittade jag mina nya tofflor halvt söndertuggade. Jävligt irriterande även det. Hur ska man få honom att sluta med det? 

Nu väntar jobb och sedan träning!

Inga kommentarer: