fredag, augusti 16, 2019

Äntligen fredag och Vasakvartetten imorgonEn bild på Alfons från den 1:a augusti. Då var Alfons själv i sommarstugan med mina föräldrar och det gick kanon. Idag är det dags igen för Alfons att vara med mina föräldrar och sova över där. Det kanske är fel att säga det, men ibland kan det vara skönt med lite lugn och ro. Blir ganska intensivt med han och Boris under samma tak, även om det oftast är trevligt och mysigt. 

Igår kväll så gick jag till sängs före klockan 21. Var helt slut. Lyckades faktiskt somna före klockan 22 och vaknade först klockan 06,48. Först förstod jag inte varför jag vaknat innan väckarklocka, eller ens var jag befann mig. Men ganska snabbt så blev Alfons den misstänkte gärningsmannen till mitt uppvaknande. Han låg och dunkade huvudet ner i kudden, därefter låg han och pratade om/med sina tre grisar han har som mjukisdjur. Minns eller hörde inte riktigt vad han sa mer än: ”grisen, grisen, grisen”. Grisarna kommer från en av hans favoritprogram,  nämligen ”Greta gris”. Han är rolig den lille filuren. Skönt också att få in typ 9,5 timmars sömn. 

Idag så är det jobb på schemat. Sedan väntar det ett lugnare stakpass på rullskidorna. Imorgon ska jag återigen springa Vasakvartetten, samma sträcka som förra året, alltså mellan Evertsberg och Hökberg, 24 kilometer. Läs om mitt förra året här. Kommer med största sannolikhet springa i ett par tunna skor utan dämpning, antingen mina Icebug Acceleritas 6, eller Hoka Evo Jaws. Sprang i Icebugsen förra året och det funkade kanon då! Verkar bli regnigt, så det kan vara skönt med bra grepp, vilket det är i båda nyss nämnda paren. 

Nåja, vi hörs senare!

Inga kommentarer: