måndag, augusti 26, 2019

Attefallshus


Hejsan kära bloggvänner.

Jag tror att många, precis som jag själv drömmer om ett eget hus. Alla kanske inte gör det, många vill bo i lägenhet. Men jag tror att många drömmer om att ha ett eget sommarhus vid sidan av sitt vanliga boende. Ett ställe dit man kan åka för att koppla av och känna lugnet. Jag tror inte att man alla gånger vill ha något stort schabrak, utan jag tror att många, inklusive jag själv skulle nöja sig med ett attefallshus.

Vad gäller attefallshus så finns det många olika modeller som är riktigt grymt uttänkta, snygga och helt perfekta. Både som sommarhus och även för permanent boende i vissa fall också. Tror att många skulle kunna klara sig att bo i ett välplanerat attefallshus.

Jag brukar kolla på serier där dom bygger väldigt små hus, men med genialiskt ritade planlösningar. Det tycker jag är väldigt fascinerande.

Personligen så skulle jag kunna tänka mig att ha ett eget attefallshus i närheten av en sjö, någonstans i skogen, ganska avskilt. Det hade varit riktigt grymt. Sen skulle man på ålderns höst kunna ha en lägenhet som permanent boende och sedan åka till attefallshuset så ofta man bara kunde och orkade. Det är en riktig dröm att jobba emot!

Inga kommentarer: