fredag, augusti 09, 2019

Bilder, raljeringar och annatAmanda byggde en liten hylla igår mitt under dödsregnet. Alfons var med och hjälpte till även han. 

Vi brukar mysa lite i sängen på morgnarna efter att Alfons vaknat. Eller jag brukar försöka krama om honom och samtidigt blunda för att med lite tur få lite mer sömn. Medan jag låter Alfons titta på lite ”Greta Gris”. Igår så smet han ur sängen, tog av lampskärmen på lampan som han sen tände och viftade med den som en riktig ljussabel. 
Junior gömde sig i min garderob där jag har träningskläderna. Vanligen brukar han kasta ut så mycket plagg som möjligt, nu slapp jag det åtminstone. 
Han är inte bara vild och galen Alfons. Några minuter per dygn så är han faktiskt lite trött också. 
När Alfons var trött för en gångs skull igår så passade Amanda på att klippa det lille monstret. 
Morgonmys i soffan. 
Nyfriserad, glad och busig. 
Häromdagen tvättade jag min bil, vilket verkligen var välbehövligt. Under tiden så hade Boris full koll på mig från fönsterbrädan i Alfons rum. 

Ja, det blev en del bilder i detta inlägg, utan något speciellt budskap. Men så kan det vara ibland. 

Här rullar dagarna på i en rasande takt. Försöker klämma in min träning, därefter göra de vanliga måstesakerna såsom tvätt, städning, med mera och så givetvis umgås med Alfons + Boris. 

Jag är småsliten och trött ständigt. Men det har jag ju varit inne på ett otal antal gånger. Vi får helt enkelt hoppas på att det släpper. Jag tänker att jag tränat nästan på gränsen vad jag klarar i mitt livspussel just nu, att jag då när jag ligger på gränsen får svårare att sova bra och därigenom blir sliten. Det bästa nu när jag börjar jobba igen är nog att acceptera situationen som den är och anpassa det hela därefter. Försöka intala mig själv om att göra bra pass och att istället se till att vara pigg på de passen, så att dom blir gjorda efter bästa förmåga och inte bara klämma in pass + timmar bara för att. Det kan vara nog så svårt. Men jag tror att allt skulle bli bättre av det. Om jag tränar 8-10 bra timmar i veckan och håller mig pigg tror jag blir bättre än att jag försöker pressa upp det hela till 12-15 timmar och konstant vara sliten och trött. Så får det nog bli! 

Idag väntar det ett nytt lugnare distanspass på rullskidorna, hörs efter det!

Inga kommentarer: