tisdag, augusti 20, 2019

Byggde en grind i staketet igår +ANNATDe två herrarna som jag fick äran att hänga med igår. Inte ofta dom sitter så där stilla och fint, så då får man vara snabb att ta fram kameran. 

Igår blev det en jäkla massa gjort alltså, riktigt skönt att beta av en del måsten. Allt på fastande mage fram till middagen. 

Vi började med att hämta gräsklipparen hos Alfons morfar, jag klippte kanterna med den manuella gräsklipparen och fixade lite annat smått där hemma, bland annat så plockade jag hundskit på gården.

Vi har ju byggt ett staket på vardera sida om huset på baksidan, staketet är klart på båda sidor, men bara ena sidan har vi gjort klar grinden. Så jag har varit tvungen att flytta över automovern på vardera sida om staketet och tvingas flytta tillbaka den när den ska laddas. Ganska jobbigt. Mer om det strax. 

Kring lunch så gick jag först till kupolen och köpte två presenter till Alfons födelsedag, därefter köpte jag mat på Willys innan vi sedan gick hem. 

Under eftermiddagen så hann jag raka benen, raka skägget och gå en sväng med grabbarna till den närmsta återvinningscentralen i Skräddarbacken för att slänga lite skräp. Jag lagade även mat till Alfons och försökte mysa lite med honom. 

Mot kvällningen så kom Alfons morfar förbi och han hjälpte mig att komma igång med arbetet på den andra grinden till staketet. Jag är ganska osäker på min förmåga som snickare och vågar inte riktigt göra för mycket själv. Men efter en god starthjälp så fixade jag klart hela grinden helt själv, ganska nöjd och stolt över det slutliga resultatet:

Jag kan bara jag vill! Så kanske jag måste lära mig resonera inom de flesta områden här i livet, även idrotten. 
_____

Idag är jag på jobbet igen. Trivs bra här, härligt gäng och det verkar vara en bra skola. Kul! Idag fick jag även en egen jobbdator (dock PC, men det får duga), vilket känns ganska mäktigt. 

Efter jobbet väntar ett lugnare distanspass på rullskidorna. Tror jag kör stakning för att spara benen. Vaderna känns lite bättre än igår, men dom värker än. Gjorde en riktigt smärtsam massage med hjälp av foamroller och bandyboll igår, så sjukt ont gjorde det, men tror smärtan i dom blev lite bättre efteråt. 

Inga kommentarer: