onsdag, augusti 07, 2019

Dags att åter lasta +Watt

Det går hårt åt vattenflaskorna här hemma. Boris har väl bitit upp ett gäng, några har blivit utslitna då jag ofta använder dom istället för glas, någon har jag tappat bort och Alfons har lekt sönder en eller två. Så ibland kan det behövas lite nya. Igår fick jag in ett nytt gäng från +Watt

Jag fick även hem sportdryck, vilket kan behövas till de tuffare passen, men också till längre tävlingar. Jag gillar smaken i sportdrycken, fräsch apelsinsmak. Egentligen har jag inte haft något problem men vilket märke jag än använt som sportdryck, alla har fungerat bra. Men det jag tycker utmärkt Watt från andra märken är att jag mer sällan fått kramp i musklerna. Det kan ju vara värt att tänka på. Det man kan göra är att blanda drycken ganska starkt, dock får man testa på träning innan, så att man vet att man tål det. 

En produkt som ska bli spännande att testa är deras Carbo+ Flash. Den kommer jag blanda i sportdrycken mot slutet av loppen. Tror det kommer bli en fin och snabb skjuts av både snabba kolhydrater, samt koffein!

Beställer ni produkter från +Watt och använder koden: ”ADAM” så erhåller ni 25% rabatt. 

Inga kommentarer: