fredag, augusti 23, 2019

Det är fredag!För ganska exakt ett år sedan så var vår kära ”mini-man” än mindre än idag. Inte så konstigt kanske. Men det ger lite perspektiv när man kollar tillbaka och bilder på honom finns i överflöd på mobilen. 

Idag så har jag en magisk träningsvärk i kroppen. Nästan varenda muskel värker och jag njuter faktiskt av det. Varenda morgon jag vaknar upp efter ett styrkepass är spännande. Jag brukar försöka känna efter var det värker och sedan ställa mig vid spegeln för att se ifall jag blivit något mer deff. Det brukar jag tyvärr aldrig vara dock. 

Jag har kommit in fint i det här sockerförbudet igen och tycker det funkar bra. Men det kommer ju tillfällen då och då, där man blir tvungen att verkligen sätta sin karaktär på prov. Imorgon är det exempelvis byfest för oss på gatan och då kommer det bjudas på efterrätt. För en överviktig skidåkare som mig så måste jag försöka skippa den, för att jag senare ska kunna ta mig runt Lidingöloppet innan repen dras. Byfesten kommer bli trevlig och det blir en lugn historia då vi har med oss Alfons. Skönt så. 

I eftermiddag efter jobbet så väntar det ett nytt tufft pass, då ska jag köra en längre tröskel, stakning. Kommer dock köra på treor idag, då mina muskler är slitna. Åtta pass i rad kvar nu, innan vi nästa fredag åker till Stockholm för en trevlig weekend utan träning. 

Vi hörs senare då kamrater!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det är nog lugnt med repet. Jag gick i snabb takt 23 km av Lidingöloppsbanan i lördags och klarade sista reptiden med en halvtimme. Du kan alltså lugnt bulka i dig efterrätten ikväll... ;)

Adam Steen sa...

Hehe okej, då så ;)