tisdag, augusti 20, 2019

En liten enkel stakvända (ja, i stormen)


Godkväll.

Idag har det tränats nu mot kvällningen. Inget exklusivt, glamouröst, härligt eller roligt träningspass. Utan ett helt vanligt, lugnt och enkelt pass i mängden. 

Jag var vid gott mod och fint humör hela dagen, ända tills jag satte mig på cykeln och cyklade hem från jobbet i dödens stormmotvind. Det och att jag sovit lite för lite de senaste nätterna gjorde mitt humör en aning sämre. 

På träningspasset så började jag sen med dödens motvind ungefär hälften av passet, innan jag vände om och faktiskt fick medvind. Kroppen kändes varken bra eller dålig, varken trött eller pigg. Tror jag känner mig lite mer seg och låg på grund av att det är tävling imorgon (Älven runt, löpning, 4,6 km), det är som att jag omedvetet sätter kroppen på lågvarv, för att spara energi. Inget som för mig är konstigt och något jag är van vid. 

Jag stakade endast, på mina Elpexfyror, i två timmar, 33,18 kilometer och åkte följande rutt: 30 min i Skräddarbacken för höjdmeter (330 totalt på passet) - Lindan - Trollebo - Baggbo - Spraxkya - Alderbäcken - Lindan - Kort vända i Skräddarbacken. Ett pass som bara behövdes göras, nu är det tio dagar träning kvar i rad och följande tre dagar kommer bli lite tuffare, bara att bita ihop och ta en dag i taget. 

Hoppas på bra sömn inatt och att mina vader känns ännu bättre imorgon så att jag kan springa obehindrat. Då kommer jag köra i mina Hoka Carbon Rocket, är tanken!

Inga kommentarer: