onsdag, augusti 21, 2019

Idag kommer eleverna till skolanEgentligen en ganska orelevant bild. Men i brist på annat så. Bilden föreställer i alla fall bromsbackarna på Benzen. Eller de före detta bromsbackarna. Dom har nog sett bättre dagar. Tur att jag har hjälp av min pappa som byter ut saker på Benzen, så den hålls i toppskick. Helt onödigt att köpa en ny bil, får inget för min gamla och det är bara onödiga pengar att köpa en ny. Bättre att ägna sig åt börsen, ligger bara en halv årslön back de senaste tre månaderna... Så med facit i hand hade jag ju kunnat köpt en ny bil ändå. Nåja. 

Idag kommer eleverna till skolan. Spännande. Lite nervöst för mig inför nästa vecka då jag ska börja undervisa i idrott. Men jag får fin hjälp från kollegorna, så det kommer nog gå bra. Det kommer bli lite variation i mitt jobb nu, pappaledig måndagar, assistent plus idrottslärare tisdag till fredag och skidprofilen på fredagsmorgnar. Kommer jag bara in i det hela så ska det nog gå galant. 

Det är lite stressigt i vardagen att få allt att gå ihop, jobb, lämna Alfons på dagis, laga mat, få till träningen och så vidare. Jag imponeras verkligen av folk med fler barn och som jobbar heltid. Själv är det helt galet stressigt bara på 80% jobb och med ett barn. Men det blir väl vad man gör det till antar jag!

Ikväll klockan 18,30 är det älven runt. Vaderna känns bättre idag i alla fall, vilket är skönt. Får se hur kroppen svarar sen bara!

Inga kommentarer: