torsdag, augusti 29, 2019

PissnattGodmorgon. 

Det har varit en bedrövlig natt när det kommer till sömn. Vände och vred på mig i timmar innan jag kunde somna. Det var så galet varmt att svetten rann från mig. Vaderna kliade och kröp, så jag satte på mig mina vad-calfes, men det blev för varmt så jag fick ta av mig dom igen. Klockan 03,00 vaknade Alfons och han var superledsen. Amanda hämtade in honom till oss, jag lyckades somna till klockan 05,00 när jag vaknade igen av att det var så varmt. Gick ner till källaren för att sova en timme till i extrasängen. Trist att inte kunna somna, trots att jag är sinnessjukt trött. Men givetvis inte när jag väl ska sova. 

Nu är det bara att ta tag i dagen och försöka genomlida den på bästa sätt. I eftermiddag är planen intervaller. Hoppas jag har vaknat till då.

Inga kommentarer: