måndag, augusti 12, 2019

Sista dagen i frihet..Idag laddar vi upp för den sista dagen i frihet och utanför murarna. Nu är det ju dock inte något fängelsestraff jag ska beta av, även om det känns som det just nu. Imorgon börjar jag jobba igen, efter cirka åtta veckor på fri fot, eller ledighet om man så vill. 

Idag så väntar det lite allt möjligt faktiskt. Först så ska vi gå ner till Willys för att inhandla varor till kvällens taco-middag. Därefter ska jag packa ihop hela gänget och dra till Falun. Medan Alfons får umgås med farmor och farfar så ska jag passa på att beta av ett fint löppass i terrängen där. Planen är väl att trycka in ett nytt pass på cirka 30 kilometer. Denna gång är tanken att bara springa i skogen och nästan uteslutande på mjukt underlag. Känner mig nästan som ett barn på julafton, nu när jag ska få återuppleva de fina stigarna i grannkommunen. 
Häromdagen så gjorde jag trolldeg åt Alfons som han fick leka med. Det uppskattades och var kul en stund i alla fall. 


Alfons har även fått klicka lite på min gamla dator, från tiden när jag inte var lika Apple-frälst som jag är nu. Dock har han endast fått trycka, klicka och fippla med den avstängd. Han får vänta ett tag innan han är betrodd till en påslagen dator, annars kommer han väl lyckas släcka ner hela internet. 

Inga kommentarer: