måndag, augusti 26, 2019

Stakning på mammas gata

Tjena!

Idag har jag åkt på gamla välbekanta rullskidsvägar i min förra hemkommun Falun. Jag tog mig en tur på mina Elpexfyror och åkte följande vända: Skuggarvet - Sundborn- Kårtäkt - Karlsbyheden - Danholn - Hosjö - Lugnet - Hopptornen - Skuggarvet. 

Superfint väder med värme och sol. Dock så verkar jag ha dragit med mig motvinden från Borlänge hit också, ber om ursäkt för det. Jag såg ett gäng mäktiga herrar under turen eller vad sägs om: Lars Suther på cykel, Martin Hammarberg på rullskidor och sen de två herrarna på bilden ovan, nämligen Jesper Nyström och Simon Andersson. Dom två sistnämnda slog följe med mig från hopptornen och hem tillbaka till Skuggarvet. Kul med sällskap! 

De siffror som spelades in i klockan från passet är som följer: 2,29 h, 41,66 km, 126 snittpuls och 425 höjdmeter. 

Imorgon är tanken att jag ska köra löpintervaller igen, med dessförinnan ska jag jobba! 

Inga kommentarer: