onsdag, augusti 28, 2019

Två timmar på treor

Hej hej.

Det gick bra idag på första lektionen, skoj. Tror det kommer ge med sig ju mer jag kommer in i det. Tre olika uppdrag i form av elevassistent, idrottslärare och även ansvarig för skid- och orienteringsprofilen på den gamla skolan. Lite stressat känns det ända, men jag får fin hjälp av kollegor och bara det har börjat rulla igång mer så ska det nog gå fint. 

Mot eftermiddagen idag så slog tröttheten till som en riktigt hammare i huvudet på mig. Hemma efter jobbet så hade Amanda just lagt Alfons och medan hon skulle ut på sitt träningspass så hade jag en förhoppning om att kunna slumra till och dåsa lite i soffan. Det blev givetvis inte så då Alfons vägrade somna. En av få gånger faktiskt som han inte sovit middag. Typiskt att jag skulle vara dödstrött då. Bara att gilla läget och ta upp honom igen. Så istället för en liten middagslur så tröståt jag ett stort mellanmål istället. Det gick det också, men när jag väl skulle ut på rullskidorna så var jag sjukt trött. 

Den första timmen på träningspasset så var jag sjukt sliten och seg. Inte så konstigt kanske, då detta är den nionde dagen i rad med träning. Men nu är det endast två dagar kvar innan det väntar dubbla vilodagar. Därefter rullar det på igen och jag har redan nu så smått fått ångest inför de passen med styrka och annat jobbigt. Men jag tror det är mycket för att jag är så pass sliten nu också. Får jag vila upp mig i helgen så ska det nog bli bättre. 

Passet idag började med cirka 40 minuter i Skräddarbacken för lite kupering, sedan: Lindan - Floda - Baggbo - Spraxkya - Täkt - Alderbäcken - Lindan. Skramlade ihop 35,55 kilometer på mina två timmar. Åkte på Elpextreorna idag, det var välbehövligt. 

Inga kommentarer: