fredag, september 20, 2019

10 x 4 minuter SkiergOm jag börjar detta inlägg med att lista mina troligen tre bästa köp så ser det ut såhär i oberoende ordning:

1. Min nya Garmin Forerunner 945
2. Min pendlingscykel som jag köpte på nätet för ungefär två år sedan till ett pris av cirka 2000
3. Min Skierg 

Idag har jag använt alla tre av dessa köp och jag var extra glad över att ha en Skierg när vädret bjöd på cirka tio plusgrader och regn. 

Upplägget var som följer:

- 5 minuter uppvärmning på sub 2 min/500m

- 10 x 4 minuter med 1 minuts vila, motstånd 8:
Jag noterade i efterhand att det gick snabbare, eller lika snabbt på alla. Det var ju bra. Ganska kontrollerat till en början, en aning slitsamt på de sista tre och på den sista fanns inte så mycket mer att ge. Men ett fint och bra pass! Hade detta pass i åtanke och ville slå snittet på 1,49,2. Ser nu efteråt att jag då hade 1,5 minut i vila.. Så det var ju lovande! Kändes helt okej idag, lite svårt att komma upp i puls, men mot slutet av passet så låg den stadigt över 170 och högsta notering blev 188!

- 5 minuter nedvarvning på strax över 2,00 min/500m, motstånd 1. 

Inga kommentarer: