lördag, september 07, 2019

32,9 kilometer terränglöpning

Goder afton. 

Nu sitter jag däst här efter att ha smällt i mig fikabröd för en mindre armé. Men dessförinnan så blev det ett mycket fint löppass på fastande mage. 

Planen med passet var att springa på i skaplig fart inför Lidingöloppet, utan att det skulle bli för jobbigt flåsmässigt,  men ändå så att benen fick ta rejält med stryk. Tycker jag lyckades bra med det. Dock vet jag ingen puls då klåparna på Polar vägrar skicka mitt pulsband som snart varit borta i två veckor. Säger det igen: överge polar alla ni som funderar på att köpa ny pulsklocka. Deras service har gått från världsklass till total katastrof. Dålig information av kundtjänst och sämre produkter. Kommer fortsätta bedriva min anti-kampanj mot Polar tills jag får tillbaka pulsbandet. Nåväl, nu var det passet vi skulle prata om. 

Sprang en fin runda förbi Halla fäbodar, Snickarbodarna, Pransbodarna, Snickarbodarna, Muskboberget, Tjärnaberget och lite skarv. Terrängen och underlaget är ganska krävande, så dagens 5,28 min/km motsvarar utan problem sub 4,30-intensitet på flack asfalt. 

Skramlade ihop 3 timmar, 32,93 kilometer och 855 friska höjdmeter. Bra pass helt klart! Tyckte benen höll fint i nästan hela passet också, det var skönt. Sista kilometer gick på 3,45. Sprang i mina Hoka Speedgoat 3  det för att försöka spara mina vader som trilskats från och till. Funkade bra! Avslutade sedan med totalt 400 tåhävningar. Inga kommentarer: