lördag, september 21, 2019

33,8 kilometer löpning, sista passet innan LidingöBlicken där är inte bara spelad, jag hörde något i skogen. Cirka 30 minuter innan fotoögonblicket såg jag en huggorm, så sinnena var på helspännDagens andra och sista drickapaus, på toppen av Muskboberget efter lite drygt två timmar

Tjena kära vänner.

Nu har jag sprungit mitt sista planerade pass inför Lidingöloppet. Det blev ett ganska tufft och hårt sådant på exakt tre timmar, 33,8 kilometer och 870 höjdmeter. Fick bita i en aning mot slutet, men det gick helt okej och kändes skapligt. För att få lite extra effekt så sprang jag på fastande mage. Vägde in på 70,7 kilo direkt efter träningen, fint det!

Som jag skrev i bildtexten ovan så blev det bara två drickastopp, efter en och efter två timmar. Resten av passet var i rörelse. Det för att kräma ur så mycket jag kunde ur kroppen och benen. Eller kräma ur var väl att ta i, jag låg ständigt på hög AI, i vissa backar gick jag in i AII. Ville få en sista riktigt bra genomkörare för löparbenen helt enkelt.  

Min Garmin Forerunner 945 funkade fint och jag jämförde den med min gamla Polar från passet jag sprang för två veckor sedan och jag tycker att distansen dom två emellan stämde ganska bra. Det var skönt, då jag har inbillat mig att GPS:en i Polar Vantage V är ganska bra. 
_____

Tidigare under dagen så åkte jag och Alfons till en närliggande lekpark för att träffa min träningskompis Elis och hans familj. Trevligt och kul för Alfons att få leka av sig en aning. 

Nu så ska jag försöka vakna till från löpningen och sedan får vi hoppas på en trevlig kväll också!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Magrare för varje dag nu! Peaker nog på LL som sig bör...

Adam Steen sa...

Tack :) hoppas på det :)