måndag, september 23, 2019

35 minuter tröskelHej hej. 

Just avklarat ett snabbt och effektivt stakintervallpass runt Varpan. Tog bilen till Skuggarvet och medan Alfons var på badhuset så åkte jag rullskidor. Åkte ner till Lugnet och vidare till Varpan för att köra ett längre tröskeldrag på mina elpextreor. 

Jag tänkte åka 35 minuter, men då jag nästan hann ett helt varv på dessa minuter så körde jag på de sekunder som saknades så att jag fick till ett helt varv runt. Jag började med en impuls på 12 stavtag och körde sedan ytterligare impulser var femte minut, så totalt åtta stycken. Kändes varken bra eller dåligt, skapligt stabilt dock. 

Siffrorna från intervallen: 35,27 minuter, 13,73 kilometer, 23,2 km/h snittfart, 164 snittpuls, 174 maxpuls och 72 höjdmeter. 

Även idag var det läge för att använda en buff i det gråkalla vädret. Nu är det höst och jävelskap, usch. Jag vill ha sommar. 

Imorgon blir det vilodag, blir skönt! 

Inga kommentarer: