fredag, september 27, 2019

75 minuter stakning - Någon som kan langa dricka på Lidingöloppet åt mig?75 minuter, 22,2 kilometer, 127 höjdmeter, på Elpextreor, med sportdryck i vätskebältet. Ett lagom lugnt pass såhär dagen innan Lidingöloppet. Åkte bort förbi Pusselbo och Länsanvägen, vände efter 38,5 minuter och åkte samma väg tillbaka. Flackt och fint. Stundtals vindstilla och stundtals halvstorm. I Pusselbo stod det en civil polisbil och ett gäng poliser vallade runt där på platsen. Det såg ut som att någon eller något har mejat ner ett staket där. 

EDIT klockan 12,24. Jag såg nu att det var en olycka med dödlig utgång i Pusselbo. Därför alla poliser. Tragiskt...

Inom 1-2 timmar så åker vi neråt Stockholm och Lidingö. Tanken är att först hämta ut nummerlappen på Lidingö. Även mitt Ormsalva-linne ska finnas där. Därefter ska vi installera oss på hotellet i Kista. Blir skoj! Alfons kommer att spendera helgen med både min och Amandas mamma, lite delad vårdnad där. Kul för honom och lite skönt att få två förhoppningsvis lugna nätter utan väckning i ottan. Vi blir nämligen kvar i Stockholm till söndag. Förra året så körde jag en femmil stakning på söndagen, det lär det tyvärr inte bli i år.. Men jag överlever nog ändå.

Är det möjligen någon som kommer befinna sig på Lidingö imorgon och skulle kunna tänka sig att langa lite dricka åt mig någonstans? Det hade varit väldigt uppskattat!! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan va sosse du är ändå som bor i Kista!

Adam Steen sa...

Den som spar han har. Med vänlig hälsning, sjusiffrig portfölj