onsdag, september 25, 2019

90 minuter klassisktFullt fokus på bilden ovan med AirPods i öronen, jawbreakers på näsan, hjälm på flinten, handsklös och med väst, (dock utan några öl innanför dito) 

Tjena tjena.

Just hemkommen efter ett lugnare pass i Skärddarbacken på mina Elpextreor. Jag snurrade runt, runt på min bana som jag har där i området. En bana där jag försöker få så mycket höjdmeter som möjligt, utan att åka på samma ställe alltför många gånger. Det märks verkligen att det blir allt kallare och mörkare ute nu.. Energin och hela allting kring träningen blir liksom lite lägre. Ser fram emot att få hem mitt löpband och att köra Skierg hemma i källaren framöver. Men det är väl som vanligt bara att härda ut och kanske är jag bara nervös inför helgens Lidingölopp. Egentligen så kändes hela passet helt okej idag. Jag skramlade ihop 26,16 kilometer och 419 höjdmeter. Snittpulsen blev rätt så låga 112. 

Imorgon väntar ett lättare stakintervallpass. 

Vi hörs!


Inga kommentarer: