måndag, september 16, 2019

Bedrövlig sömn

Hej där. 

Efter hemkomst igår så blev det lite fixande i trädgården. Vi plockade upp äpplen från äppelträdet, rensade lite ogräs, klippte kanter och så vidare. Dessutom så renoverade vi Alfons genom att klippa hans naglar, rensa öron och Amanda klippte hans hår. Lite smått och gott med andra ord. 

Sömnen har ju varit totalt bedrövlig den senaste tiden. Jag gick till sängs klockan 21 igår i hopp en en bra nattsömn. Gick käpprätt åt skogen. Somnade klockan 01 ungefär. Vaknade klockan 05 då jag var kissnödig, smög så mycket jag kunde för att inte väcka Alfons. Klockan 06 så kom han in och jag gick upp med honom. Låg dock i soffan och försökte vila. Fem timmar inatt och ungefär lika mycket igår natt. Totalt slut är jag. Usch vilket helvete att inte kunna sova som jag vill. Dessutom väntar det idag ett styrkepass, innan jag imorgon äntligen får vila. Bara att kämpa på och försöka göra det bästa av situationen, någon gång måste jag väl kunna få sova. 

Inga kommentarer: