lördag, september 14, 2019

En stakrunda i mängden, med trevligt sällskapGodkväll. 

Dagens träningsrunda blev två timmar stakning på Elpexfyror, tillsammans med Elis Weslien. Trevligt med sällskap på ett annars ganska tråkigt träningspass i mängden. Planen var bara att ta det lugnt och få in lite mer timmar, som om jag inte fått nog av det genom åren.. Nåväl, det kan vara bra ibland. Är inte jättepigg i kroppen och har under dagen haft sjukt ont i ryggen. Säkert tävlingsnerver inför morgondagen som spökar. 

Rundan blev två timmar på sekunden, 31,48 kilometer och 290 höjdmeter. Varken mer eller mindre. Det kändes segt mot slutet och jag var inte det minsta pigg. Men ni vet hur det brukar vara för mig. 

Nu på eftermiddagen har vi varit ute i skogen med ett par bekanta, grillat korv och låtit Alfons + Boris leka av sig. Perfekt syssla för hela familjen. 

Jag har kollat igenom halva internet nu på olika recensioner av min nya Garmin Forerunner 945. Kan inte bärga mig på att sätta mina kaksmuliga fingrar runt den. Men med min (o)tur så blir det väl något haveri med posten så att den dyker upp först kring jul.. Vi hörs imorgon! 

Inga kommentarer: