torsdag, september 05, 2019

Ett klassiskt pass i all enkelhet


Med mina Elpexfyror på fötterna så stack jag ut i eftermiddags på ett klassiskt pass. Inga konstigheter alls egentligen, bara ett lugnt och återhämtande distanspass. Det har ju varit två tuffa pass hittills denna vecka som satt sina spår i musklerna, dessutom väntar det några till hårdare pass nu mot slutet av veckan. Så ett återhämtande pass satt där det skulle idag. 

Jag höll till i Skräddarbacken under hela passet, upp, ner, hit och dit. Försökte få lite kupering, så att jag blev tvungen att (försöka) sträcka ut i diagonalen. Kändes rätt okej faktiskt, fan jag gillar ju klassiskt. Jävla stakning.. Totalt blev det två timmar, 33,2 kilometer och 485 höjdmeter.

Räknar jag in morgonens cykling, promenaden under min rast (10 kilometer, hade lite att göra idag..), cyklingen hem och dagens pass så fick jag ihop närmare fem timmar i rörelse, så det kanske inte är så konstigt att jag är lite hungrig just nu.. 

Inga kommentarer: