fredag, september 13, 2019

Fredags-zombie

Fredag, haj haj!

Som vanligt springer veckorna på i en rasande takt. Vart tar tiden vägen?! Idag så börjar i alla fall dagen med ett träningspass för eleverna på profilen, jag valde att avstå från att springa för att spara mina ben. Så jag tog en promenad för att se om jag kan stöta på dom i skogen. 

Igår var jag sjukt trött och även dödshungrig, åt som en skogshuggare och gick sefan till sängs redan klockan 20,15. Givetvis hade jag ett antal timmar framför mig där jag inte kunde somna, så idag är jag minst lika trött som igår. Det går bra nu. Bara att acceptera läget och försöka blicka framåt. Planen vad gäller träning är två lugna rullskidpass, ett i eftermiddag och ett imorgon.  Får jag sen sova okej så borde jag vara piggare till söndagens löptävling. 

Vi hörs senare kamrater!

Inga kommentarer: