onsdag, september 11, 2019

Inga höjdare på eventet igår och så lite vardagsmotionJag satt som klistrad vid Macen igår under Apples event. Blev dock ganska besviken och inget större köpbegär uppstod, skönt ändå faktiskt, det blir ju trots allt billigare så. Det blir väl svårare och svårare att komma med stora uppdateringar på dessa teknikprylar. Min iPhone XS hade jag ändå inte tänkt byta, det blir som tidigast nästa år. Enda nackdelen med den är att batteriet börjar bli lite dåligt, kanske inte så konstigt då jag använder den ständigt. Dock var jag sugen på en Apple Watch, men tyckte inte den nya 5:an var så speciell heller. Men vi får se.. 

Under gårdagen så vilade jag, vilket var skönt och välbehövligt. Men jag hann med fyra kilometers promenad på min rast, sex kilometers promenad på eftermiddagen och så totalt en mil cykling till och från jobbet. Så lite energi brände jag ändå. Var ganska hungrig under gårdagen, så jag åt stora portioner och även mellanmål. Går sådär med viktnedgången.. Men jag har upplevt att jag ofta är lite hungrigare under vilodagar och dessutom om jag har träningsvärk. Känner lite i benen från löpningen de senaste dagarna och hoppen i måndags. 

Förutom min lilla vardagsmotion igår så hann jag även med att tvätta min kära Benz. Den stackaren har fått alldeles för lite kärlek på slutet.. Inte okej! Jag hann även med att boka hotell för mig och Amanda i två nätter inför Lidingöloppet, det blir trevligt! 

Ungefär så såg gårdagen ut. 
_____

Idag så är det som vanligt jobb, jag började dagen med att cykla till Alfons dagis för att lämna honom där och fick således in 45 minuter (15 kilometer) cykling. Blev så varm att jag endast cyklade i t-shirt på slutet. Nu har jag just haft en idrottslektion. Tycker det rullar på okej ändå, lär mig mer och mer. Ser fram emot att fortsätta med jobbet som idrottslärare! 

I eftermiddag så väntar åter ett löppass, blir en fint litet block med lite mer löpning nu, för att försöka få fina löparbanan till Lidingöloppet!

Inga kommentarer: