torsdag, september 19, 2019

Jag har bestämt mig; jag går vidare nu!Hej. 

Jag har bestämt mig nu; tagit steget, gett upp kampen, gått vidare, släppt kontrollen och bytt sida. Igår så packade jag ner min Polar Vantage V i kartongen, den ska min pappa få, i utbyte mot ett par pjäxor, eftersom att jag inte får sådana.. Det är ingen dålig klocka, absolut inte, GPS:en är grym, batteritiden lika så och den är ganska snygg. Men jag blev så galet less på Polar och deras dåliga kundtjänst, samt bemötande att jag nu efter 20 år byter märke till Garmin. Tänkte tidigare alltid vara trogen Polar, men nu är den eran över. Hoppas fler gör som mig och skippar Polar, för deras kundtjänst och service är numer inget annat än en ren katastrof! Dessutom finns ju appen ”RunGap” som jag tidigare nämnt, där man kan flytta över all sin data från Polar Flow till Garmin Connect, eller andra tjänster. Så det finns numer ingen anledning för någon att stanna kvar vid Polar. 

Men det slutar inte här. Jag raderade även min Apple Watch series 3 och nollställde den. Även den ska jag ge bort till min mamma. Tänker att hon kan behöva den mer än mig. Jag har nämligen bestämt mig för att enbart ha min Garmin Forerunner 945 , även till vardags. Visst, den har inte samma kompatibilitet och smarta funktioner mot telefonen, men det är helt dugligt. Känns ändå som ett bra val! Jag har även beställt ett skydd för själva klockan och även ett skärmskydd till den. Jag tycker om att vara rädd om mina prylar helt enkelt! En pryl som jag dock inte var rädd om är denna:


Jag klippte sönder det satans Polar-pulsbandet igår och kastade det dit pepparn växer. Hejdå Polar för all framtid och tack för ingenting!! 
_____

Denna dag har börjat med närmare 20 kilometers cykling. Lämnade Alfons på dagis och sedan vidare till jobbet. Fint med gratismotion. Kroppen är lite smått trött sedan gårdagens riktigt tuffa och bra träningspass. Skönt! Det ger en sådan härlig känsla att ta sig igenom de tuffa passen enligt plan. Finns inte mycket som slår det faktiskt! 

Dagens pass blir ett lugnare klassiskt sådant i eftermiddag. 

Hörs sen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du någon billig polar att sälja?
Älskar deras produkter

Adam Steen sa...

Tyvärr inte. Men hade jag haft det så hade jag gladeligen betalat för att bli av med den!