torsdag, september 05, 2019

Kampen mot övervikten

Två bilder från morgonen med junior. Det blir några bilder på honom, jag vet. Det får ni leva med. 

Denna morgon gick jag faktiskt upp före honom vid 06,30. Vi gjorde oss i ordning och sedan tog vi cykeln till dagis. Det är ju perfekt att kunna cykla till dagiset med honom där bak på Amandas cykel. Gratis vardagsmotion på 10 kilometer, sedan hem för att byta till min cykel och åka vidare till jobbet. Totalt fick jag då in 15 kilometer och 45 minuter lågintensivt arbete. Jag blir lite lätt svettig och får röra på mig lite. Det är inte träning, det sliter inte, men det är rörelse och det bränner lite kalorier. Perfekt för min ständiga kamp mot övervikten. Dessutom så går jag alltid 3-4 kilometer under min rast här på jobbet. Kalorier in, kalorier ut. 

Vår lunch här på skolan är så tidigt som cirka 10,30 varje dag. Så jag har valt att skippa frukosten alla dagar, perfekt med en liten korttidsfasta varje dag också. Nu ska du få ditt jävla midjemått! 

Efter arbetet idag så blir det ett lugnt pass i den klassiska tekniken. Skönt att inte bara dunka hårda pass!

Inga kommentarer: