måndag, september 23, 2019

Måndag och 2,5-årsbesök

Ibland så får man hitta på lite andra sätt att mata Alfons på. Han äter dåligt i perioder, vilket gör honom mer gnällig, så klart. Så då gäller det att hitta på något sätt för att lura i honom mat. Han brukar tycka om att ”blippa” lite på min gamla dator. Det är en dator som jag ändå inte använder längre. 

Idag så är jag åter pappaledig då det är måndag. Skönt att ha en dag i veckan. Det kommer jag nog försöka fortsätta med ett bra tag till. På agendan så har vi idag ett besök på BVC. Det är ett 2,5-årsbesök. Ganska tidigt då han fyllde två den första september.. Men det ska nog gå bra ändå. 

I eftermiddag så ska jag till Falun. Alfons ska bada med farmor och jag ska träna något. Får se om jag kör intervaller som min plan är, eller om det blir ett lugnt pass. Är rätt trött idag, men det hinner kanske gå över. 

Inga kommentarer: