måndag, september 02, 2019

Mina tår ser ut som "hej kom och hjälp mig" + annatDet blev en trevlig och avkopplande helg i Stockholm. Kul att komma iväg lite, även om jag trivs bäst hemma. Stockholm är en fin stad, helt klart, även om jag själv aldrig för mitt liv skulle vilja bo där.

Under gårdagen så kollade vi runt lite i Mall of Scandinavia, jag ville ha ett par nya sneakers, men trots att jag letade i drygt tio butiker hittade jag inga som föll mig i smaken. Därefter så följde vi med Amandas bror bort till ett badställe och badade. Trevlig avslutning på helgen. På hemvägen så hämtade vi upp Boris som varit hos våra kompisar en bit utanför Borlänge. Där har Boris en hundkompis av samma ras att leka med, perfekt för honom. När vi träffade på Boris så blev han så glad att han hoppade upp och knockade Amandas näsa så att hon började blöda näsblod. Han är vild även den gode Boris.

Vi åt en del godsaker (såklart) i helgen, så nu är det åter avgiftning och sockerfritt som gäller. Åtminstone fram till helgen, då väntar nämligen kalas för Alfons, vilket innebär mer godsaker. Aldrig får man bli smal.. Men jag hinner nog slimma till mig inför Lidingöloppet ändå, väl hemma i vanliga rutiner så är det inga problem att bara äta vettigt och skippa sockret. Men är man iväg på resor så brukar jag vilja äta lite gott. Så jävla farligt kan inte det vara. Jag får se det som att jag får mer energi.

Idag är det måndag och pappaledigt. Så som vanligt har jag en massa göromål. Vi ska plocka upp äpplena som ramlat ner från äppelträdet, så att gräsklipparen som vi också ska hämta kan klippa obehindrat. Jag ska handla mat, leta reda på ett par sneakers på kupolen och gå en sväng med grabbarna. Sedan ska vi till Falun för att förhoppningsvis göra klart min bil. I Falun så tänkte jag köra gym på mitt gamla gym Actic Lugnet. Får se hur kroppen reagerar efter en viloperiod sedan i fredags förmiddag. Det brukar dock gå bra efter längre vila, såvida det inte är intervaller jag ska köra.

Avslutningsvis så vill jag nämna lite om en ny samarbetspartner som förhoppningsvis ska hjälpa mig. Mina tår ser nämligen ut som "hej kom och hjälp mig". Speciellt mina naglar. Jag har i ett antal år haft ganska äckliga tånaglar som varit angripna av nagelsvamp, dom är så fula att jag knappt vågar visa dom mer än så här:
Ständigt går jag i mina Hoka-tofflor inomhus, kan inte klara mig utan dessa nu för tiden. Sjukt sköna och det är närmast obehagligt att gå utan nu när jag är van vid dom.

Nu har jag fått lite produkter från fotshop.se, så med ett idogt arbete så hoppas jag att mina tår kan se okej ut igen. Tack för det! Ett fint kit för att förhoppningsvis få bukt med nagelsvamp

Inga kommentarer: