söndag, september 01, 2019

Moank lån


Tjenare kära bloggvänner.

I princip varje dag så har vi utgifter och kostnader. Det kan handla om vanliga löpande kostnader såsom utgifter för matinköp, parkeringsavgifter, bränsle till bilen, små och stora inköp som ständigt rullar på. Sen har vi de mer fasta kostnaderna såsom utgifter för boende, olika former av abonnemang, försäkringar, lån och så vidare. Listan kan göras lång. 

Ibland kan man förutom dessa löpande och fasta kostnader även råka ut för så kallade oförutsedda utgifter, vilket ofta har en sjuklig förmåga att komma vid värsta tänkbara tillfället. Jag brukar själv alltid se till att ha en buffert av pengar på ett sparkonto, något jag även brukar rekommendera andra till. En buffert om 2-3 månadslöner som minst tycker jag att man ska försöka ha. Men det är inte alla människor som har möjlighet till att spara ihop till en buffert av väldigt många anledningar och skäl. Då är det ju tur att möjlighet till att låna pengar finns. För många personer kan det ju vara svårt att spara pengar då de har mycket utgifter, barn, många kanske är ensamstående med dyra boendekostnader, man kanske inte har ett heltidsjobb, eller så tjänar man kanske dåligt. 

Hos Moank så kan man låna upp till 300 000 kronor, utan säkerhet, med en rörlig individuell ränta och med en löptid på lånen mellan 1 och 12 år. Så det borde finnas ett lån som passar de flesta personer i de flesta sorters skeenden i livet. Så är man i behov av att låna pengar så tycker jag att man ska kolla in Moank, här fyller man i sina uppgifter och hur mycket man vill låna. Därefter tas en UC och blir man sedan godkänd (besked inom en bankdag) för att ta lån så betala pengarna ut till ditt bankkonto och du är fri att göra vad du vill för pengarna. Smidigt och enklelt!

Inga kommentarer: