onsdag, september 25, 2019

Promenad med boysen, snål-Garmin och upprättelse av Polar

God morgon!

Under gårdagens vilodag så tog jag med mig grabbarna på en liten promenad. Alfons satt mestadels på sin lilla bil som vi har fäst ett hundkoppel i och Boris var lös. Alfons tycker det är väldigt roligt att åka omkring på sin bil och Boris är väldigt lydig faktiskt. Jag tränade honom flera gånger på att stanna, sitta kvar medan vi fortsätter gå och sedan låta honom springa ikapp oss. Imponerande av den lilla jäveln Boris. Mot slutet så ville även Alfons gå och givetvis prova att ha honom i koppel, även det gick bra. Skoj! 

Jag fick svar av Garmin igår angående sponsoransökan. Dom kunde inte ge mig någonting, snåla jävlar. Allt ska man fixa själv. Har även fått en liten upprättelse av röv-bolaget Polar som ska skicka mig ett nytt pulsband. Det är så dags nu... Men ändå en okej gest av Polar, tack för det! 

Idag så väntar givetvis jobb och därefter är planen att träna ett kortare distanspass klassiskt. 

Hej hej!

Inga kommentarer: