tisdag, september 17, 2019

Startnummer 24 på Lidingö och bedrövliga Polar


Igår fick jag startbeviset till Lidingöloppet.  Startnummer 24 har jag, så det verkar inte som att man har siffran från förra årets placering. Då kom ju jag 91:a på 1,57,40. Hoppas jag kan slå den tiden i år, placering bryr jag mig inte om, även om topp-100 är roligt. 

Idag kommer väl internet fyllas av termometer-bilder. Tempen stod nämligen på minus en grad hos oss inatt. Klart ute, så det var väl därför det var så kallt. Usch och fy. Måste det bli vinter och minusgrader?! 

För att kunna säkerställa bra träning till kort inställninstid så har jag ju Skiergen hemma och jag har även beställt ett löpband som förhoppningsvis dyker upp snart. Det tror jag kan bli bra. Planen är att successivt minska ner träningsmängden framöver, både vad gäller tid och antal pass. Det för att hela livet runt om ska kunna gå ihop. Men jag försöker se positivt på det hela, kanske kan jag bli piggare då på passen och sen försöker jag se till att nästan bara göra bra, samt vettiga pass. Det ska nog gå bra!

Kroppen är lite sliten med träningsvärk idag, lyckades dock få nästan åtta timmars sömn, så jag känner mig inte som en zombie nu. Skönt. Det väntar vilodag idag och det uppskattas verkligen. Jag ser på postnord-appen att min nya Garmin ska komma idag, som jag längtar! Har legat på Polar för att få någon info, både via telefon och mail. Inte fått ett enda svar. Sjukt dålig stil av Polar och jag har bara fått positiv feedback från läsare, dessutom har flera personer berättat för mig hur dålig service som fått från företag på sistone. Så jag rekommenderar INTE Polar åt någon. Dessutom får du lika bra klockor till bättre pris på hos de konkurrerande märkena. 

Såhär såg pulskurvan ut på Träflasklöpet när pulsen försvann:Nu har jag dock fått ett nytt pulsband av pappa, så jag hoppas det funkar bättre! 

Jag fick ju tillbaka bandet då det var för skitigt enligt Polar. Men grejen är att det var själva sensorn som jag registrerar ett serviceärende på och den var absolut inte skitig. Ska bli skönt att komma ifrån detta företag en gång för alla nu!


Inga kommentarer: