måndag, september 02, 2019

Tal och föreläsningar


Hej kära bloggvänner.

Alla har väl hört talas om tal och föreläsningar. Desto färre har väl hållit egna sådana. Det kan väl ha att göra med att många är rädda för att prata inför folk, eller att man kanske inte har något spännande att berätta om, eller man kanske tror det åtminstone. Jag tror att alla personer har något i sitt liv som de brinner för och som de kan hålla ett tal och/eller en föreläsning om. Har man bara något man brinner för och går in för det så tror jag att andra personer som är intresserade av samma saker skulle gilla det man pratar om.

Jag själv har hållit i några få föreläsningar faktiskt. Dessa har då handlat om de saker jag brinner för mest här i livet, nämligen träning och då mer specifikt konditionsträning. En av föreläsningarna hade jag på mitt gym, där jag inför en liten skara personer berättade om min träning och där jag försökte inspirera andra människor med lite tips kring det området. 

Om jag skulle boka föreläsare så skulle jag nog ha valt någon kändis som lyckats bra med affärer. Jag tror att jag om jag fick välja fritt från föreläsare och tillfälle skulle välja Bert Karlsson för en tillställning med några nära kompisar, det tror jag hade varit ett lyckat tillfälle!

Inga kommentarer: