tisdag, september 03, 2019

Tisdag och ny vilodag

Den gode Alfons var trött på hemvägen från Falun igår och somnade strax innan vi var hemma. Klockan var då sovdags, så jag lyfte försiktigt in honom till sin säng. Han sov ända till 06,30, det var inte illa. Tror han börjar känna sig mer och mer trygg att sova i eget rum, kul! 

Jag vaknade upp med den sköna känslan av träningsvärk i mer eller mindre hela kroppen. Idag bjuder jag mig själv på vilodag, då just tisdagar framöver kommer vara den lämpligaste dagen att vila på. Så nu får jag tre vilodagar på fyra dagar. Så kan det vara ibland. Får se det som en chans till bra återhämtning, både fysiskt och psykiskt. Därefter blir det förhoppningsvis bra pass i veckan. 

Idag väntar jobb till cirka 15, därefter tar jag cykeln till Alfons dagis och hämtar hem honom. I övrigt så har jag inte mycket mer på agendan. Skönt. 

Vi hörs kamrater!

Inga kommentarer: