tisdag, september 24, 2019

Tisdagens bestyrTvå morgonmysiga herrar. Det ser ut som att jag har åkt på påssjuka, det vill jag dementera å det grövsta, jag är bara fet

Hej hej. 

Denna morgon så gick Amanda upp i ottan för att träna. Samtidigt som hon stack iväg så fick jag in Alfons i sängen. Jag försökte slumra till lite ytterligare, medan han fick titta på ”Petsson och Findus”. Det var ganska mysigt, speciellt idag när Alfons var ganska stilla. 

Min morgon fortsatte med att jag lagade till en bananpannkaka åt Alfons, jag klädde på mig, tog en kopp kaffe och drack lite drygt en halvliter vatten. Mina morgnar brukar se ut så, jag dricker bara kaffe och vatten hemma då lunchen på skolan är så tidig som  10,30. I mitt vatten blandar jag i en tesked bikarbonat. Jag inbillar mig att det ska vara nyttigt och bra. 

Efter ”frukosten” så tog jag min velociped och cyklade de nästan fem kilometerna till jobbet. En fin rutin att få lite luft och vakna till liv. Får även lite motion och slipper slita på Benzen. Bara positiva aspekter kring cyklingen, därav så är den en av mina bästa köp! 

När jag i eftermiddag har slutat jobbet så kommer jag cykla hem, sedan ta bilen till Alfons dagis (förskola, jag vet. Kommer dock fortsätta kalla det för dagis) för att hämta hem honom. Anledningen till att jag tar bilen är för att spara benen inför helgens Lidingölopp. Det kommer väl ske på bekostnad av ett mer gediget midjemått, men det får jag väl leva med antar jag. 

Som ni kanske redan har listat ut så har jag vilodag idag, det känns skönt. Fick också till en bra sömn inatt, så nu är jag redo för vila! Resten av veckan kommer jag träna, men det blir lite mindre mängd en vanligt och endast rullskidor på treor. 

Inga kommentarer: